Rottweiler Wurkgroep Fryslân

Nieuws

WE MOGEN WEER !

Vanaf dinsdag 26 mei gaan alle trainingen weer van start. We verwachten mooi weer, dus kunnen we ons houden aan de nu nog geldende covid-19 maatregelen; de kantine mag alleen worden betreden om koffie te halen. Verder kan iedereen buiten een plekje vinden met onderlinge tussenafstand van minimaal 1,5 meter.

Honden worden vanaf dit moment niet meer toegelaten in de kantine. Deze mogen ofwel in de hondenren ofwel in/bij de auto achterblijven.

Per 1 juni worden de maatregelen verder versoepeld en mogen we, indien nodig, ook weer in de kantine zitten. Deze is hier inmiddels al op ingericht.

Uiteraard wordt van een ieder verwacht dat ze de covid-19 maatregelen in acht houdt. Als geheugensteuntje hieronder nog eens welke deze zijn:Deelname aan RWF-trainingen en betreden van de RWF-trainingslokaties geschied geheel op eigen risico.


Gehoorzaamheidstrainingen en Puppycursus

Elke dinsdagavond vanaf 20.00 uur zijn er gehoorzaamheidstrainingen en puppycursus op ons trainingsveld. Daarna zijn de VZH trainingen, voor de honden (en baasjes) die geslaagd zijn voor gehoorzaamheid.

Speuren en Pakwerk

Zondag 7 juni 2020 gaan we weer graag met onze honden trainen. We zijn om 09:00 uur op het speurveld. Na het speuren gaan we gelijk door naar ons trainingsveld voor verdedigingswerk en appèl.

Het speurveld is gelegen aan de "Kleine Weg" te Rohel: